Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους δεκάδες εθελοντές “Βασιλικά 200”, αλλά και προς τα μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Βασιλικών, απηύθυνε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, για την σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση, τόσο της επίσημης τελετής έναρξης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη Μάχη και το Ολοκαύτωμα των Βασιλικών η οποία έγινε την Κυριακή 13 Ιουνίου, όσο και για την λαμπαδηδρομία που έγινε στις 9 Ιουνίου. Κατά την έναρξη της Πορείας Μνήμης η οποία έγινε το απόγευμα της 13ης Ιουνίου, από την πλατεία Χάνια προς το σημείο της Μάχης, ο κ. Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τους εθελοντές και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και τους συνεχάρη για τη συστράτευτή τους στην επιτυχία αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.

Δεκάδες κάτοικοι των Βασιλικών, στην πλειονότητά τους μαθητές, ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής των εκδηλώσεων και συγκρότησαν την Ομάδα Εθελοντών, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην επιτυχή διοργάνωση όλων δράσεων.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του δήμου, εμφανίζονται πάντοτε έτοιμοι να παρέμβουν όπου χρειαστεί, φροντίζοντας για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων.